cursussen bedrijfsuitje vrijgezellenfeestjes kinderfeestjes projecten op maat marne van veenendaal
activiteiten aanmelden

Workshop

Kom kennis maken in een korte workshop.
In een 3 uur durende workshop maak je een mooi mozaïek en gaat met een kunstzinnig eindresultaat naar huis. De workshop is inclusief gebruik van gereedschappen en tegelmateriaal, lijm en voegsel.

Kijk op www.mozaiekmonumenten.nl voor de actuele data.

Je kunt je individueel of met een groep opgeven. Vanaf vier deelnemers wordt er gekeken naar een geschikte datum en tijd waarop de workshop kan plaatsvinden.

 

Meer informatie kan je ook aanvragen via • Aanmelden

 

Cursus mozaïek

Aanvangsdatum zodra er voldoende deelnemers zijn gaat er op zaterdagmiddag een cursus van start • lessen van elk 3 uur

incl. gebruik gereedschappen, tegelsnijder, zijkniptang,
papegaaibektang • incl. materiaal (max. 1 rood) lijm, voegsel
koffie/thee U-pas • min. aantal pers. 4 • Aanmelden

 

Mozaieken als Gaudi

Iedereen kan mozaïeken maken. In deze cursus leer je de beginselen van mozaïek of kun je je vaardigheden uitbreiden. Zo maak je eerst een ontwerp (of kiest er één uit een boek) en leer je diverse snij- en breektechnieken. Je kunt zelf een dienblad, tapasbord of spiegel meenemen. Aanwezig zijn altijd spiegels en tapasbordjes. Behalve met tegels kan er ook met servies, mozaïeksteentjes of aardewerk worden mozaïek worden gemaakt. Je komt blanco binnen en vertrekt met een vaardigheid. Na de cursus ben je instaat zelf te mozaïeken en te voegen. Je kunt aan grotere projecten of buitenprojecten beginnen. Per cursus zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar. Tijdens de zomer kunt u ook dagworkshops volgen à €75,- • Aanmelden

 

 

diapresentatie cursusmozaiek

Diapresentatie klik hier